tiistai 19. marraskuuta 2013

Uusi talvi, uuden kujeet. Arctips Classic sai kaveriksi Arctips Saga paulapieksun.

Me täällä Töysän kenkätehtaalla olemme tottuneet olemaan aika hissukseen tekemisistämme. Ei me aluksi kehdattu pitää ääntä siitäkään, että oltiin keksitty ensimmäisenä maailmassa laittaa yhteen ja samaan kenkään sekä huopikas että lapikas.
Se oli talvea 2012.  Me ajateltiin, että kokeillaanpa huvikseen, että miltä se näyttää, jos yhdistetään  huopikas ja lapikas. No näyttihän se sen verran mukavalta, että me kehdattiin laittaa Arctips-huopalapikkaat myyntiin.
Viime talvena uskallettiin vähän paremmin alkaa huutelemaan, että katsokaas, mitä ollaan keksitty. Sana lähti leviämään, ja yhtäkkiä Arctipseille pätkähti iso ihailijajoukko. Vaikka me tiedettiinkin, että hieno ja mukava kenkä se on, niin on se suosio ollut meille iso yllätys.
Mutta ei meidän ideat siihen loppuneet. Nyt me ollaan keksitty tämä: huovasta tehty paulapieksu.

Ps. Lokakuussa uusitaan myös todella suosittu Tyttöjen ilta -kilpailu. Muista osallistua!

2 kommenttia:

  1. Aivan valloittavista jalkineista onkin kyse. Olen niitä jo hetkisen kuolaillut ja uteliaana tiedustelisin, että mikä mahtanee olla pohkeen ympärysmitta tuossa classic-mallissa? On tuota lihasta kertynyt ja tässä mietin, että saako kenkää mahtumaan halkaisijaltaan noin 48-50 sentin pohkeeseen säätämällä takanauhoja.

    VastaaPoista
  2. Hei, voisko blogiin saaha lukijat gadgen? Näin laiskahkolle ihmiselle ois helpompi klikata ittensä lukijaksi..;)

    VastaaPoista