perjantai 13. joulukuuta 2013

"Elämäni ihanimmat jalkineet!"

No onhan se niinkin, että kun pohojalaanen rupiaa hommiin, niin vaikka hyvää yritetään, niin priimaa pukkaa tulemaan. Silti sitä ei meinaa uskoa silmiään ja korviaan, kun ihmiset suitsuttavat Arctipseja. Melkein siinä punastuu, kun lukee ihmisten kommentteja esimerkisi Kemikaalicocktail-blogissa, Parolan asema -blogissa tai Tarja's Snowlandissa. Ihanko totta me ollaan keksitty juttu, josta ihmiset noin paljon tykkää!

Viime talvena me annettiin Arctips Classic -saappaita käyttöön parille päätoimittajalle ja muotitoimittajalle. Ja hekin tykkäsivät (kuvatkin ovat viime talvelta, ei kuulemma ole vielä ollenkaan lunta ihan Helsingissä asti).
 

”Arctips-huopasaappaani ovat kerta kaikkiaan ihanat ja vielä niin lämpimät. Ne ovat varsia myöten sopivat ja kuin minulle tehdyt. Ehkä elämäni ihanimmat jalkineet! Voin suositella myös kavereilleni", konkaripäätoimittaja (Kodin Kuvalehti ja Iiris) Leena Karo sanoi.

”Arctips-saappaat on lämpimimmät talvikengät, jotka olen tavannut. Pohja ei ole liukas, ja niillä uskaltaa kipittää lujaa kadulla. Ne ovat tosi mukavat jalassa. Lisäksi ne saavat paljon huomiota; kaikki kyselevät, että mistä niitä saa”, freelancetoimittaja ja -kuvaaja Liisa Jokinen sanoi. Liisahan tunnetaan myös HelLooks-blogistaan.

”Kun löytää kengät, joita ei tarvitse huoltaa ja jotka voi vetäistä jalkaansa säällä kuin säällä, ihastuu varmasti. Arctips-huopalapikkaat myös näyttävät komeilta ja keräävät kehuja. Saan kyselyjä kengistä joka kerta, kun ne ovat jalassa. Kaksi ihmistä on tullut jo näyttämään minulle, mitä he ovat ostaneet itselleen joululahjaksi”, Voi Hyvin -lehden päätoimittaja Krista Launonen kehui.

”Voiko käytännöllisempiä jalkineita olla kuin Arctips-huopalapikkaat... Helppo vetäistä jalkaan säällä kuin säällä ja mikä parasta soveltuu sekä hameen että housujen kanssa - ja vielä hyvännäköiset!” meikkitaiteilija Raili Hulkkonen suitsuttaa.

Kiitos, kiitos. Me kuunnellaan nöyrinä ja yritetään tehdä priimaa vastedeskin. 

Niin ja huomio! Ootko jo osallistunut Komiasti Pohjanmaan kautta -kilpailuun? Kokeilepa onneasi ja tuu viettämään hauska viikonloppu kavereiden kanssa tänne Pohojanmaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti